skip to Main Content
Vaurastumisen Psykologia Osa 15: Navigointi Omassa Taloudessa

Vaurastumisen psykologia osa 15: Navigointi omassa taloudessa

Mikäli ei tiedä omia numeroitaan, on varsin hankalaa jatkaa matkaa eteenpäin. Matkaa voi jatkaa eteenpäin vain siitä kohtaa, missä on tällä hetkellä.

Osoitteessa www.varasuunnitelma.fi on koulutusalusta, joka on rakennettu tämän blogin aiheiden tueksi. Se sisältää kaikki mittarit ja tietojen keräämiseen liittyvät velhot, joilla voi rakentaa henkilökohtaisen tuloksen ja taseen. Ohjelmisto kysyy kaikki tarvittavat tiedot, mm. missä asuu, mitä asuminen maksaa, vuokra, vastike, kiinteistön hoitaminen, vesi, sähkö, jne.

Tätä kautta pystytään rakentamaan henkilökohtainen tulos ja tase.

Varasuunnitelma sisältää myös tavoitteiden asettamiseen työkalun, joka on video-ohjattu. Tämän voi siis tehdä vaiheittain. Tavoitteista tulee tällöin aikataulutettuja ja tarkasti määriteltyjä. Tavoitteiden asettamisen kohtaan voi viedä kuvia omista tavoitteistaan ja määritellä tavoitteelle euromääräinen arvo. Tavoitteet voi tulostaa näkyville jääkaapin oveen ja muuallekin.

Varasuunnitelma sisältää myös ”Huonojen Lainojen Vyörytys” -työkalun. Tämä työkalu toimii sillä periaatteella, että mikäli on kulutusluottoja tai luottokortteja, niin huonot lainat (eli kalleimmat lainat, joissa on korkein korko) voidaan maksaa pois noin puolet nopeammin, kuin niiden hoito-ohjelmassa on määritelty.

Tämä siis mahdollistaa lainojen maksamisen pois noin puolet nopeammin.

Jos haluat edetä pidemmälle, Varasuunnitelma sisältää asuntoihin ja arvometalleihin liittyviä laskureita. Kaikki Varapuun tuottama materiaali, -videot, kirjat, audiot, sisältyvät Varasuunnitelman eri tasoille. Videomateriaalia on yli 30 tuntia.

Varasuunnitelma auttaa sinua omiin numeroihisi tutustumisessa ja sitä kannattaa käydä ainakin kokeilemassa. Periaatteessa on aivan sama, pitääkö omista numeroistaan huolta ruutuviholla, Excelillä vai Varasuunnitelma -ohjelmistolla.

www.varasuunnitelma.fi sisältää kehittyneet työkalut numeroiden jatkohallintaan kokonaisuudessaan: tulot ja menot, vastuut ja varat.

Varasuunnitelmaan on mahdollista kerätä yhteen paikkaa koko talouden hallinta ja vaurastumisen perusta. Varasuunnitelmaa voisi sanoa koulutusalustaksi, koska se ohjaa konkreettiseen tekemiseen omien numeroiden vaurastumisen hallinnan suhteen. Vain tekemällä oppii.

Annan sinulle tässä blogissa vain yhden sijoitusneuvon: sijoita omaan osaamiseesi. Tunne numerosi, pyöritä tietoa Varasuunnitelman kautta ja aloita vaurastuminen.

Lue lisää: 

Vaurastumisen psykologia osa 1:  Miten tuloksia saavutetaan? 

Vaurastumisen psykologia osa 5: Vaurastumisen kaava 

Vaurastumisen psykologia osa 6: Miten olemme tottuneet käyttämään rahaa?

Vaurastumisen psykologia osa 14: Vaurastuvien viisi yhtäläisyyttä

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back To Top